5 fasen

1 Het gesprek
In het eerste gesprek legt de opdrachtgever uit wat zijn of haar specifieke wensen zijn met betrekking tot het project. Een wederzijdse klik en vertrouwen zijn hierbij van belang.

2 Het ontwerp
Rekening houdende met de wensen van de opdrachtgever, aangevuld met onze visie en expertise, zal door ons een concept ontwerp gemaakt worden.

3 de eerste presentatie
Bij de eerste presentatie wordt het concept ontwerp gepresenteerd aan de opdrachtgever, ondersteund door een moodboard waarop kleuren, meubels en sfeer worden weergegeven. Het ontwerp wordt besproken om te komen tot het definitieve ontwerp.

4 Definitief ontwerp
In deze fase maken wij het definitief ontwerp met 2D en desgewenst met 3D visuals om u een goed beeld te geven van uw toekomstige interieur.
Het plan wordt compleet gemaakt met plattegrondtekeningen, kleurenplan, materiaaloverzicht en een meubel- en verlichtingsplan. Aandacht voor unieke details in combinatie met verrassende materialen zorgen voor de juiste totaalbeleving van de ruimte. Aan het eind van het traject wordt een kostenraming gemaakt zodat u een goede indicatie heeft voor de realisatie.

5 Planning en Projectbegeleiding
Ter voorbereiding op de realisatie worden zaken grondig afgestemd met de klant en de betrokken partijen. Hieruit wordt een werkvoorbereiding gestart en kunnen partijen aan het werk. Tijdens het realisatieproces worden er actuele planningen gemaakt en houden wij de opdrachtgever op de hoogte van de voortgang van het project .
Wij houden toezicht en begeleiden het project tot en met de oplevering. Hierdoor kan de klant met een gerust hart het eindresultaat tegemoet zien.